Visueel functieonderzoeker / Optometrist


Algemeen
Vol inspiratie en met jouw kennis het beste halen uit de mogelijkheden van slechtziende en blinde mensen? Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen kun jij samen met ongeveer 2800 collega’s een 200-jarige traditie voortzetten. Visio is een trotse en krachtige organisatie waar iedereen met een visuele beperking terecht kan met zijn of haar vragen. Ook als er sprake is van een bijkomende verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperking. De vraag van de cliënt staat altijd centraal. Medewerkers van Visio kijken naar wat wél kan in plaats van wat niét kan. Visio realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden cliënten. De cliënt inspireert ons om vakbekwaam, creatief en flexibel te werken. Daarom wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van kennis en vernieuwing van zorg, revalidatie en onderwijs.

Binnen het domein Revalidatie & Advies Zuid bestaan de kerntaken uit diagnostisch onderzoek, advies en revalidatie. Voor onze locatie in Goes zijn wij op zoek naar een optometrist voor 16 uur per week voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw taken
De optometrist binnen Revalidatie & Advies doet onderzoek naar de visuele mogelijkheden van slechtziende mensen. Het betreft slechtziende volwassenen en kinderen al dan niet met een bijkomende beperking, zoals een verstandelijke beperking of een neurologische aandoening. Binnen de functie ligt het accent op low vision onderzoek bij volwassenen en kinderen waarbij onder andere adviezen worden gegeven ten aanzien van visuele hulpmiddelen. Je hebt een brede, op de client gerichte, adviserende rol waarbij je een actieve bijdrage levert aan de revalidatie van de client. Je hebt kennis van onderzoeks-, begeleidings/behandelings- en revalidatieplanmethodieken. Je werkt in een multidisciplinair team samen met gedragsdeskundigen, ambulant begeleiders, ontwikkelingsbegeleiders, ergotherapeuten en klinisch fysici. Samen komen jullie tot een individueel plan voor de cliënt.Je zult je werkzaamheden uitvoeren voor de locatie Goes, maar kunt daarnaast ook voor de andere Visio locaties worden ingezet.

Wij vragen
Een enthousiaste en gemotiveerde teamspeler met een op de client gerichte instelling en belangstelling voor de revalidatie van slechtziendheid. Je bent in het bezit van het HBO-diploma Optometrie. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onderzoek en revalidatie. Je bent in staat om zowel zelfstandig als interdisciplinair te werken. Je verslaglegging in woord en geschrift is helder en duidelijk. Ook beschik je over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en over uitstekende contactuele eigenschappen. Onze kernwaarden Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen zijn jou vertrouwd.

Wij bieden
Wij bieden een interessante en veelzijdige functie in een organisatie met enthousiaste collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 50 (Visueel Functieonderzoeker). Afhankelijk van je kennis en ervaring bedraagt je salaris bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) maximaal € 3.488,00 bruto per maand. 

Inlichtingen en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lianne van Lamoen, Visueel Functieonderzoeker, op telefoonnummer 0885859581. Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag vóór 9 november via onze website www.werkenbijvisio.org.

 

De eerste gesprekken vinden plaats op 21 november 2018.


 


Een … voor gemiddeld .. uur per week voor on/bepaalde tijd van .. tot ... De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € ….,-  op basis van 36 uur per week (FWG ..).

Als .. ben je verantwoordelijk voor het ..
Je .. en je .. .
Het … behoort eveneens tot je taken.
Daarnaast ….
Tevens .. je …

..  (belangrijkste opleidingseisen, competenties, ervaring, kennis en/of affiniteit).
Onze kernwaarden Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen zijn jou vertrouwd.


In aansluiting op de missie van Koninklijke Visio nodigen wij mensen met een visuele beperking uit om te reageren op onze vacatures.

Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.

In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.


Ben je een externe kandidaat en heb je eerder inloggegevens aangemaakt op dit sollicitatieportaal? Log dan eerst in voordat je solliciteert!