GZ Psycholoog (in de visuele revalidatie)

Team Kind en Jeugd
32 tot 36 uur per week  (100%)
Standplaats Den Haag


Over ons

Koninklijke Visio is de organisatie voor zorg, onderwijs en diensten aan slechtziende en blinde mensen. Jong en oud kunnen bij Visio terecht met vragen over werken, wonen, school of vrije tijd. Het domein Revalidatie & Advies zoekt voor het team Kind & Jeugd in Den Haag een GZ-psycholoog voor 32 tot 36 uur per week.
Zijn o
nze kernwaarden Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen op jou van toepassing, laat je dan inspireren door onze vacature!

 

Jouw taken

Elke werkdag is weer anders, want onze cliënten komen met een grote variëteit aan hulpvragen. Jij vervult een belangrijke rol in het revalidatieproces. Als GZ psycholoog ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de revalidatie wat betreft het psychisch functioneren en het welzijn van onze cliënten met een (meervoudige) visuele beperking, in de leeftijd 0-20 jaar. De nadruk van je werk ligt op het behandelen van cliënten. Daarnaast verricht je onderzoek en stelt zo nodig diagnoses. Je werkt multidisciplinair samen met deskundigen binnen én buiten Visio. Je geeft begeleiding aan collega gedragswetenschappers en therapeuten.  Je levert een bijdrage aan de expertise activiteiten van onze organisatie. Als ambassadeur vertegenwoordig je Visio extern en onderhoud je de noodzakelijke netwerken.

 

Wie ben jij?

Een gedreven collega GZ Psycholoog of orthopedagoog-generalist met oprechte belangstelling voor cliënten binnen onze doelgroep. Die zich heeft gespecialiseerd in specifieke behandelmethodes als bijvoorbeeld EMDR. Die enthousiast wordt van een organisatie die innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Je wilt naast die betrokkenheid met de cliënt ook iets kunnen betekenen voor de groei van Visio. Persoonlijke groei vind je belangrijk, als eerste ben je bereid je te laten (bij)scholen op het gebied van visuele revalidatie.  

 

Je beschikt over tact, overtuigingskracht en een gezonde dosis humor en je bent stressbestendig.

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke functie voor 32 tot 36 uur per week binnen een enthousiast team van resultaatgerichte collega’s. Dit is een functie met veel ruimte voor jouw specifieke deskundigheid en voor onderlinge kennisuitwisseling. We bieden je volop ruimte om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en om verdieping te zoeken.

We geven een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 5.270,00 (FWG 65 Gedragswetenschapper).

 

Meer weten?

Voor meer informatie nodigen we je uit contact op te nemen met Irene Vogel,
GZ Psycholoog 06-42663170 ; Nicole de Haan, Gedragswetenschapper 06-51301783 of  Kees Kuyper, manager Revalidatie & Advies, 06 52679989.

 

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Je sollicitatie met cv ontvangen wij graagvia onze website www.werkenbijvisio.org.

 




Een … voor gemiddeld .. uur per week voor on/bepaalde tijd van .. tot ... De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € ….,-  op basis van 36 uur per week (FWG ..).

Als .. ben je verantwoordelijk voor het ..
Je .. en je .. .
Het … behoort eveneens tot je taken.
Daarnaast ….
Tevens .. je …

..  (belangrijkste opleidingseisen, competenties, ervaring, kennis en/of affiniteit).
Onze kernwaarden Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen zijn jou vertrouwd.


In aansluiting op de missie van Koninklijke Visio nodigen wij mensen met een visuele beperking uit om te reageren op onze vacatures.
Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.

 “In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd”.

Ben je een externe kandidaat en heb je eerder inloggegevens aangemaakt op dit sollicitatieportaal? Log dan eerst in voordat je solliciteert!